Search
Close this search box.

ظرف تک پرس پرسنلی آلومینیومی

تولید کننده عمده ظرف تک پرس پرسنلی آلومینیومی کد ۷۱۱ در تهران.

مشخصات ظرف یکبار مصرف تک پرس کد 711:

  • کف ظرف: 17.10/2
  • ارتفاع دورنی: 3/5
  • ارتفاع بیرونی: 4/2
  • ابعاد بیرونی: 20.13/5
  • ابعاد درونی: 19.12/5
  • تعداد در کارتن: 1000

قیمت تک پرسی پرسنلی آلومینیومی

برای اطلاع از قیمت ظرف یکبار مصرف آلومینیومی با دفتر فروش مانیسا تماس بگیرید.

مشتری گرامی بر اساس حجم خرید، 1 الی 5 درصد از (لیست قیمت) تخفیف داده می‌شود.

2,630تومان

تعداد در کارتن

مشخصات کد

711

ابعاد

حجم

750

تعداد در کارتن

1000

ظرفیت

تک پرس پرسنلی

ساخته شده از

آلومینیوم

قابلیت استفاده در

فر، توستر و ماکرویو

قیمت تولید انواع ظرف تک پرس آلومینیومی پرسنلی مانیسا

تولید عمده ظرف تک پرس پرسنلی آلومینیومی مانیسا کد ۷۱۱ انجام می‌شود.

نام کالاکد محصولتعداد در کارتنقیمت به همراه درب (تومان)
تک پرس کوچک مانیسا (مدل آروین) تیپ D711100025,000
تک پرس کوچک مانیسا (مدل آروین) تیپ C711100026,300
تک پرس کوچک مانیسا (مدل آروین) تیپ A711100027,900
تک پرس مانیسا (مدل آروین) تیپ D105100025,500
تک پرس مانیسا (مدل آروین) تیپ C105100028,900
تک پرس مانیسا economy105100031,500
تک پرس مانیسا (ویژه)105100046,000
تک پرس گرد555500_75029,800

ظرف پرسنلی تک پرس آلومینیومی یکی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین متریال‌های موجود در بازار به جهت استفاده در کافه‌ها، رستوران‌ها، مراکز تهیه غذا و همین‌طور سالن‌های غذاخوری و … است.

در مورد خرید این محصول به طبع قیمت یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی است، که باید به آن توجه داشت. البته که مدل‌های تک پرس پرسنلی قیمت مناسبی دارند و در حوزه‌های مختلف معمولا کاربرد بیشتری خواهند داشت.

مشخصات ظرف آلومینیومی تک پرس پرسنلی 711

  • طول: 210 mm
  • ارتفاع: 37 mm
  • عرض: 143 mm
  • حجم: 750 cc
  • تعداد در کارتن: 1000

کد 711 مانیسا: برای مصارفی مانند: مستطیلی و مربعی برای انواع برنج، خوراک، مرغ، کباب، دایره‌ای برای خورشت و سوپ و مدل‌های کوچک برای چاشنی‌ها مناسب است.

این ظرف‌ها باید در یک محیط کاملاً ایزوله ساخته شوند، تا هیچ عامل میکروبی و باکتریایی نیز در معرض این‌گونه محصولات قرار نگیرد.

در هنگام بررسی قیمت ظرف‌های تک پرس پرسنلی باید به موارد زیر دقت داشته باشید:

  • کیفیت و مقاومت فویل
  • طول، عرض، ارتفاع و حجم کلی
  • علامت استاندارد و برندی که آن را تولید کرده است.

تولید ظرف پرسنلی تک پرس آلومینیومی

به‌طورکلی پروسه تولید ظرف پرسنلی آلومینیومی تک پرسی مانیسا (Single aluminum dish) بسته به نوع و موارد استفاده و استانداردهای شرکت به اشکال مختلفی انجام می‌شود.

این موارد عبارتنداز:

  1. نوع ورق‌های به‌کاررفته در هر ظرف تک پرس
  2. حجم محصول
  3. مقاومت دمایی

که از جمله مهم‌ترین تفاوت‌های تولیدات شرکت مانیسا با دیگر شرکت ها خواهد بود.

معمولا عواملی که بر روی قیمت تولید ظرف تک پرس پرسنلی تاثیر میگذارند:

  • جنس ظرف یکبار مصرف
  • متریال ساخت و کیفیت به‌کاررفته در تولید
  • حجم و ابعاد
  • درب داشتن یا نداشتن

ظرف‌های تک پرس هستند.

خرید ظرف تک پرس پرسنلی

در هنگام خرید ظرف آلومینیومی تک پرسی یکی از مهم‌ترین مواردی که باید به آن دقت داشته باشید این است، که آیا ضخامت ورق به‌کاررفته آن‌قدر بوده که بتواند در مقابل حرارت از خود مقاومت نشان دهد؟

هر ظرف که درون بسته‌بندی‌های عمدتاً 500 عدی قرار می‌گیرد لازم است که پیش از عرضه بررسی و کنترل کیفی شود. چون سوراخ بودن این ظرف‌ها یکی از بزرگ‌ترین معضلاتی است که خریداران با آن مواجه هستند.

از ظرف‌های تک پرس در:

  • کافه‌ها و کافی‌شاپ‌ها
  • رستوران‌ها و تهیه غذاها
  • هتل‌ها و مسافرخانه‌ها
  • طباخی‌ها و فست‌فودها

و البته بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و … استفاده می‌شود.

لطفا جهت خرید و استعلام قیمت ظرف تک پرس آلومینیومی مانیسا، از کد‌های ۷۱۱ الی 105 با دفتر فروش تماس بگیرید.

محصولات پیشنهادی

مانیسا

هر یک از محصولات با رنگ بندی متفاوت بسته بندی شده است، که این امر موجب بسته بندی شکیل و عدم اشتباه در ارسال جنس به مشتریان عزیز می شود. همچنین این کار باعثه آسان‌تر شدن حمل و نقل و استفاده از ظروف یکبار مصرف و فویل، برای فروشندگان و مصرف کنندگان شده است.