Search
Close this search box.
فواید و معایب ظروف آلومینیومی و پلاستیکی

فواید و معایب ظروف آلومینیومی و پلاستیکی

یکی از انواع ظروف یکبار مصرف ،ظروف بی رنگ و شفاف هستن. تو ساخت این دسته از ظروف یک بار مصرف، به منظور جلوگیری از شکنندگی این ظروف، از مواد پلاستیکی استفاده میکنند.

انواع ظروف یکبار مصرف در بازار

ظروف یک بار مصرف بی‌رنگ و شفاف فقط برای غذا و نوشیدنی‌های سرد مناسبن و نباید برای نوشیدنی‌ها و غذاهای داغ ازشون استفاده بشه. چون مواد پلاستیکی به حرارت به شدت حساس هستن و اگه حرارت ببین مواد تشکیل دهنده اشون رو به داخل غذا آزاد می‌کنند.

بنابراین اگر در درون این ظروف آب جوش یا غذای داغ مانند آش یا انواع غذاهای گرم ریخته شود، این مواد حل شده، وارد بدن می‌شن و به دلیل داشتن ترکیبات سرطان زا منجر به بروز سرطان‌های مختلف می‌شود.

پیشنهاد مطالعه مقاله: چگونگی ساخت و تولید ظروف یکبار مصرف آلومینیومی

این خاصیت به خصوص در مورد ظروف یک بار مصرف شفاف که درصد بالاتری از مواد سرطان‌زا را دارا هستند، و از قضا تو جامعه ما کاربرد بیشتری هم دارند. خیلی مهمه باید جدی گرفته بشه. اما انواع دیگه‌ای از ظروف یکبار مصرف هم وجود دارند، مثل ظروفی که تحت عنوان ظروف گیاهی آنها را میشناسیم.

ظروف آلومینیومی

ظروف یکبار مصرف آلومینیومی هم یکی دیگه از ظروف یکبار مصرف موجود تو بازار هستن. میشه گفت این ظروف سالم‌ترین نوع ظروف یکبار مصرف موجود هست. چون تحمل حرارتیشون از بقیه ظروف بیشتر هست و کمترین آلودگی شیمیایی رو دارند.

ظروف یکبار مصرف آلومینیومی
ظروف یکبار مصرف آلومینیومی

ظروف یکبارمصرف گیاهی

همچنین ظروفی ک تحت عنوان گیاهی میشناسیم حرارت رو بهتر از ظروف یکبار مصرف شفاف پلاستیکی تحمل میکنن ولی دقت کنید که حتی این ظروفم صددرصد گیاهی نیستن و به خاطر برخی شرایط تولیدشون مجبورن مقداری مواد پلاستیکی هم بهشون اضافه کنند.

پس تو استفاده از این ظروف هم دقت کنید که برای غذاهایی ک حرارت زیادی دارند، ازشون استفاده نکنید.

گردآوری توسط: تولیدی مانیسا