بهترین ظروف یکبار مصرف برای غذاهای گرم و سرد

بهترین ظروف یکبار مصرف برای غذاهای گرم و سرد

یک دلیل اصلی که امروزه مردم تمایل به استفاده از ظروف یکبار مصرف به جای ظروف پلاستیکی دارند؛ آگاهی آنان نسبت به آسیب های ناشی از آلودگی ظروف یکبار مصرف پلاستیکی است. از این رو مردم به دنبال بهترین ظروف یکبار مصرف برای غذاهای گرم و سرد خود هستند. تا علاوه بر اینکه بتوانند ظروف خود را به راحتی حمل کنند، از سالم بودن غذاهای خود نیز اطمینان کامل داشته باشند.

بحث پاکیزگی و سالم ماندن غذاها در مدت زمان معین یک امر طبیعی جهت مصرف مداوم انسان از ظروف یکبار مصرف است. امروزه شاهد انواع ظروف یکبار مصرف با متریال های مختلفی در بازار هستیم؛ اما همیشه این سؤال مطرح است که، کدام ظروف مناسب نگهداری و حمل خوراک هستند؟

مزایای استفاده از ظروف یکبار مصرف آلومینیومی و گیاهی برای غذاهای گرم و سرد
مزایای استفاده از ظروف یکبار مصرف آلومینیومی

از آن‌جایی که خوردن غذاهای گرم و سرد هر کدام با توجه به دمای آنان لذت بخش است باید به دنبال بهترین ظروف یکبار مصرف برای غذاهای گرم و سرد بود.ظروف یکبار مصرف پلاستیکی دارای مضرات فراوانی هستند از این رو گزینه مناسبی برای انتخاب نخواهند بود. شاید برای شما این سؤال پیش آمده باشد که مضرات استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی چیست؟ در ادامه همراه ما باشید تا اثرات مضر و منفی ظروف یکبار مصرف پلاستیکی را بازگو کنیم.

اثرات مضر و منفی استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی

  1. افزایش درصد بالای ردپای کربن (ساخت و تولید ظرف تک پرس آلومینیومی و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی چون: بشقاب، کارد، چنگال و غیره ترکیبات شیمیایی سمی بسیار مضر کربن و سایر عناصر تخریب کننده محیط را در جو آزاد می کند)

از این رو ترکیبات کربن آزاد شده در جو با سایر گازهای گلخانه‌ای مضر ترکیب و در نهایت متان و سایر گازها را ایجاد خواهند کرد. این گازها کاملاً برای محیط زیست مضر خواهند بود.

  1. استفاده از مواد شیمیایی مضر (ظروف یکبار مصرف پلاستیکی از مواد شیمیایی چون: وینیل، کلرید، بنزن و نوروتوکسیک ساخته شده اند که همگی سرطان زا هستند و از سوی اثرات نامطلوبی نیز بر محیط زیست خواهند داشت.)
  2. افزایش آلودگی هوا (پس از اینکه از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی استفاده گردد؛ علاوه بر اینکه در طبیعت رها می شوند و به راحتی تجزیه نمی گردند. به عنوان زباله در نظر گرفته شده و عده ای سعی بر سوزاندن آنها دارند. که همین امر موجب افزایش سموم در طبیعت می گردد. چرا که این مواد شیمیایی مضر پس از سوزاندن مواد پلاستیکی، آزاد شده و آسیب جدی به جو وارد می کنند)
  3. سلامتی انسان را به خطر می‌اندازند (استفاده بیش از اندازه این ظروف همانطور که گفته شد، علاوه بر اینکه آسیب جدی به جو وارد می کند، سلامت انسان را نیز خطر می اندازد. زیرا این گونه مواد شیمیایی درصد افزایش ابتلا به بیماری هایی چون: سرطان کبد، سرطان سینه، سنگ کلیه و عدم تعادل هورمونی را بالا میبرد)

جدای از تمام این موارد گفته شده، خوردن غذای داغ و گرم در ظروف یکبار مصرف پلاستیکی خطر ابتلاء به بیماریهای نامبرده را افزایش می دهد و این امر فقط به دلیل مواد شیمیایی چون: بی فنیلA دیوکسین و فتالات است، که از پلاستیک نرم آزاد می شود. پس می‌توان نتیجه گرفت که ظرف آلومینیومی نیم پرس و ظروف پلاستیکی یکبار مصرف نمی توانند جز بهترین ظروف یکبار مصرف برای غذاهای گرم و سرد محسوب شوند.

مزایای استفاده از ظروف یکبار مصرف آلومینیومی و گیاهی برای غذاهای گرم و سرد
ظروف یکبار مصرف آلومینیومی

بهترین ظروف یکبار مصرف برای غذاهای گرم و سرد کدامند؟

ظروف یکبار مصرف با متریال های گیاهی و آلومینیومی بهترین ظروف یکبار مصرف جهت غذاهای گرم و سرد محسوب می شوند. شایان ذکر است که ظروف سلولزی نیز پس از ظروف یکبار مصرف آلومینیومی و گیاهی، گزینه مناسبی در این امر در نظر گرفته می شوند.

مزایای استفاده از ظروف یکبار مصرف آلومینیومی و گیاهی برای غذاهای گرم و سرد

  1. از مواد تجزیه پذیر ساخته شده اند (قابل بازیافت) اکثر ظروف یکبار مصرف گیاهی از مواد تجزیه پذیر چون: کاغذ، نیشکر، نشاسته سیب زمینی و ذرت ساخته و ارائه شده اند. که از سوی به دلیل سبکی زیادی که دارند، استفاده آسانتر نیز خواهند داشت. ظروف یکبار مصرف آلومینیومی نیز قابل بازیافت بوده و سبب تخریب محیط زیست نخواهند شد.
  2. در مقایسه با ظروف یکبار مصرف پلاستیکی به نوعی محافظ محیط زیست بوده و ایمن تر هستند.
  3. کاهش دفع زباله (وجود ظروف یکبار مصرف آلومینیومی و گیاهی باعث کاهش تخلیه زباله های پلاستیکی در زمینه‌های باز شده است)
  4. کاهش تماس با مواد شیمیایی مضر (برخلاف ظروف پلاستیکی که باعث آزاد شدن دیوکسین و بی فنیلA می شوند(
  5. به دلیل استفاده از این ظروف به جای ظروف مصرفی در آشپزخانه، پیک نیک، دورهمی، مهمانی و غیره نیاز به شستن ظروف کاهش یافته و از این رو صرفه جویی در مصرف آب افزایش می یابد.

پنج دلیلی که بیان شد افزایش محبوبیت ظروف یکبار مصرف آلومینیومی و گیاهی در بین عموم است؛ که در این بین ظروف آلومینیومی جز بهترین ظروف یکبار مصرف برای غذاهای گرم و سرد محسوب می شوند.

ظروف یکبار مصرف آلومینیومی بهترین ظروف یکبار مصرف برای غذاهای گرم و سرد

همانطور که گفته شد آلومینیوم تهدیدی برای محیط زیست نبوده و از سویی قابل بازیافت است. تا قبل از ورود ظروف یکبار مصرف آلومینیومی از فویل های آلومینیوم درون فر و یا به عنوان روکش گاز استفاده می شد. پس از مدتی در دهه های اخیر از این ورقه های محبوب به عنوان ظروف یکبار مصرف استفاده گردید؛ که بسیار مورد استقبال نیز قرار گرفت. چراکه یک نمونه ایده آل برای پذیرایی، نگهداری و بسته بندی انواع مواد غذایی گرم و سرد محسوب می شوند.

مزایای استفاده از ظروف یکبار مصرف آلومینیومی
  • مقاومت بسیار بالا در برابر برودت (سرما) و حرارت (گرما)
  • قابل استفاده در فریزر
  • در شرایط محیطی مختلف سلامت غذا را به خوبی حفظ می کند.
  • دارای کاربردهای متنوع است (استفاده در هتل ها، پیک نیک، رستوران، دورهمی و…)
  • استحکام بالا
  • ساختار منعطف
  • غیرقابل نفوذ
  • سبک
  • دارای مواد اولیه سالم
  • جلوگیری از رشد و تکثیر باکتری ها
  • عدم واکنش با سایر مواد غذایی (جلوگیری از تغییر طعم و عطر)
اثرات مضر و منفی استفاده از ظروف یکبار مصرف
اثرات مضر و منفی استفاده از ظروف یکبار مصرف

 

به دلایلی که در بالا عنوان شد، ظروف یکبار مصرف آلومینیومی و ظرف یکبار مصرف دو خانه آلومینیومی گزینه‌ای خوب برای نگهداری مواد غذایی سرد و گرم هستند. به نحوی که می‌توان این ظروف را در مصارف مختلفی چون:

  1. قرارگیری در ماکروویو و فر جهت پخت غذا و شیرینی
  2. قابلیت استفاده به عنوان ظروف سرو غذا در سلف دانشگاه، مدارس، بیمارستان، ادارات و شرکت ها
  3. استفاده به عنوان ظروف پذیرایی در مجموعه تالارهای پذیرایی، کترینگ ها، قطارها و شرکت های هواپیمایی
  4. به عنوان یک پک عالی جهت بسته بندی غذا های فست فود و رستوران و تولید مواد غذایی

بهترین ظروف یکبار مصرف برای غذاهای گرم و سرد، ظروف یکبار مصرف آلومینیومی و گیاهی هستند چراکه این ظروف علاوه بر حفظ سلامت غذا، سلامتی انسان و محیط زیست را نیز تامین می کنند. در بین این دو متریال محبوب ظروف یکبار مصرف، ظروف یکبار مصرف آلومینیومی به دلیل استحکام بالا، مقاومت بالا در برابر گرما و سرما، منعطف بودن، غیرقابل نفوذ بودن، سبک بودن و مواد اولیه سالم در ساخت خود انتخابی عالی در جهت نگهداری و حمل مواد غذایی سرد و گرم محسوب می شوند.

گروه تولیدی مانیسا مرکز پخش ظروف یکبار مصرف آلومینیومی در تهران است. که طیف کاملی از ظروف آلومینیومی را درمجموعه محصولات خود قرار داده است؛ مانیسا با هدف سلامتی همه افراد جامعه و همچنین بهبود کیفیت بسته بندی و توزیع غذا، با داشتن کادری مجرب و دستگاه های روز دنیا، مفتخر است؛ با کیفیت ترین و بهداشتی ترین ظروف آلومینیومی یکبار مصرف را با بهترین قیمت ممکن در بازار به متقاضیان عزیز ارائه نماید.

همچنین برای دریافت اطلاعات در مورد قیمت خرید عمده ظروف آلومینیومی و محصولات جدید می توان به سایت مانیسا مراجعه کرد و از طریق مشاوره با متخصصان این گروه خریدی لذت بخش را تجربه کرد.

مطالعه مقاله ظروف یکبار مصرف از کجا بخرم از سایت مانیسا